zondag 13 maart 2011

You say that I'm messing with your head, boy.

Hi friends!! Ik was zo blij met mijn pretty zebra nagels. Ik had ze de hele dag laten drogen! (vier uur)
dus ik dacht van jaa ze zijn droog. en ik moest naar hockey dus.. ik doe mijn hockey sokken aan en je raad t al.. ZE GINGEN HELEMAAL DOOD. en daar kan ik echt niet tegen tegen lelijke dode verneukte nagellak dus ik ze er gelijk afgehaald. Dus toen ging ik naar hockey zonder nagellak wat echt een wonder was, m'n hele team zei: JE HEBT GEEN NAGELLAK OP!! WAAROM NIET?? haha echt lachen.
Maarja dus toen ik thuis was heb ik ze gelijk opnieuw gedaan. natuurlijk geen zebraprint, ik hoef de komende paar weken even geen zebra's te zien..
We hadden btw met 9-0 gewonnen! maar t waren echt rare wijven, ze rookten voor, in de pauze, en na de wedstrijd.. echt vaaaaág. maarja ik ging uiteten met twee lieve vriendinnetjes in een wokrestaurant en het was zooo lekker en leuk en gezellig!! ik heb niet veel foto's (maar een levenloze foto van twee ice tea glazen..) want mijn vriendinnetjes zijn niet zulke fotolovemakers als ik dus jaaaaa.
Maar het was echt heerlijk, het was namelijk onbeperkt dus ik heb echt meeeega veel sushi enzo gegeten en ook lekker veel ijs hmmmmmmmmmmm
maarja nu wacht ik op mijn vriendje en daarna ga ik lekker slapen!! fijne zaterdag!!
kuskus
ps: ik vond het leuk dat jullie mijn nagels zo mooi vonden!!! ik ga denk ik binnenkort panterprint doen ofzo..1 ice tea!
2 part of my outfit
3 4 5 nails!!

4 opmerkingen:

 1. Yeeey, gefeliciteerd met de overwinning!!! Hoe oud waren die meiden trouwens, dat ze zoveel rookten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg hoe je je nagels nu hebt gelakt! Wel zonde van je zebra creatie dat is mislukt. Sommige mensen van hockey zijn ook raar. Ik heb ook 8/9 jaar hockey gespeeld en ik ben ook rare mensen tegen gekomen. Één team heeft een keer een hele wedstrijd een schaap na gespeeld. Om ons te laten misleiden ofzo, maar we hadden dik gewonnen haha.

  http://fashiablee.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoooo irritant als dat gebeurt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie combi op je nagels welke is dat? wel niet zo netjes gellakt he :p (ben er vandaag zelf ook schuldig aan hoor hihi) x

  BeantwoordenVerwijderen