zaterdag 25 februari 2012

Got to love Lush

Heeeeeee, Ik had al een heeele tijd een wishlist voor Lush.. Lush vind ik zowiezo een heerlijke winkel (die geuren mjamm) maar ik had er alleen Tiny Hands gekocht voor m'n vader en een keer een shampoobar.
Dus laatst ging ik mijn wishlist kopen, ik heb de producten nu al een tijdje en ik ben er echt super blij mee!


Dit is wat ik allemaal gekocht heb: Lipscrub (Bubblegum), Lemony Flutter en Fairtrade Foot Lotion.De lipscrub.. kijk die kleur!  Hij ruikt en smaakt echt heerlijk naar snoepjes/kauwgom en zorgt ervoor dat m'n lippen super zacht en velletjesvrij zijn, echt een aanrader.Op www.beautylab.nl las ik er een super positief review over de voetlotion en ik doe eigenlijk nooit iets aan m'n voetjes. Ik ben heel blij met deze lotion hij ruikt heerlijk en trekt snel in :).En als laatste.. de famous Lemony Flutter, als nagellak verslaafde (met hele zwakke en snel brekende nagels) moet ik eigenlijk heel goed voor m'n nagels zorgen. Ik smeerde m'n nagelriemen soms wel in met vaseline maar meer deed ik er niet aan, Lemony Flutter trekt snel in en zorgt ervoor dat m'n nagelriemen er mooi uitzien en geen velletjes meer hebben.

In totaal was ik zo'n 33 euro kwijt wat ik nogal veel vind voor drie producten maar ik ben er wel héél blij mee, en bovendien is het natuurlijk niet getest op zielige diertjes en al die shizzle :).
Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben, ik raad alle drie de producten met liefde aan.

xoxo

1 opmerking: